fbpx
skip to Main Content

ALLE INFORMATIE

ZO WERKT ‘T

Tijdens Night of Darkness 2019 kun je op verschillende tijden beginnen aan de engste Halloween Escape Room Experience van Nederland. Deelname is in groepen van minimaal vier en maximaal zes personen. Elke area heeft een tijdsslot waarbinnen de oplossing moet worden gevonden om door te kunnen gaan naar de volgende puzzel. Tussen de escape experiences door moet je op je hoede blijven om niet geraakt te worden door één van de scherpschutters, want dat kost tijd… Gelukkig zijn er leden van je team bewapend met een lasergun en kunnen zij bij elke voltreffer weer seconden winnen voor het team.

Night of Darkness 2019 heeft op vrijdag 1 november speciale tijdsvakken voor zeer ervaren escape room-teams. Het team dat het snelst alle horror heeft weten te doorstaan en de mysteries heeft opgelost kan een mooie prijs in ontvangst nemen.

INFO

AUTO VANUIT ALKMAAR

Kom je met de auto? Dan kun je voor slechts €5,00 van onze parkeergelegenheid gebruikmaken, volg de instructies van onze verkeersregelaars als je de locatie nadert.

 • Vanaf de A9; richting Haarlem
 • Neem afslag 8-Bazaar naar N246 richting Bazaar
 • Neem op de rotonde de 2e afslag naar Noorderweg/N246
 • Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars

AUTO VANUIT HAARLEM

Kom je met de auto? Dan kun je voor slechts €5,00 van onze parkeergelegenheid gebruikmaken, volg de instructies van onze verkeersregelaars als je de locatie nadert.

 • Vanaf de A9; richting Alkmaar
 • Neem afslag 8-Zaanstad naar n246 richting Zaanstad
 • Neem op de rotonde de 2e afslag naar Noorderweg/N246
 • Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars

Gratis Transfer van Station Beverwijk naar de Vuurlinie!
Bel 5 minuten voordat je op station Beverwijk staat naar: – dit telefoonnummer wordt een aantal dagen voor het evenement bekend gemaakt. Wij komen je dan ophalen en na afloop brengen we je weer terug naar het station.

HUISREGELS

 1. Het deelnemen aan Night of Darkness is vanaf 14 jaar en op eigen risico.
 2. Het nuttigen van etenswaren en/of dranken is alleen toegestaan op de horecapunten, niet in de escape room areas.
 3. Roken in de rij of in de escape room areas is niet toegestaan.
 4. Zaklampen, telefoons en/of andere lichtbronnen zijn op het terrein verboden.
 5. Het is niet toegestaan om in de escape areas foto- en filmopnames te maken.
 6. Omdat er ook minderjarigen deelnemen, is het streng verboden alcoholische dranken en/of drugs mee te nemen. Heb je dit of voorhand gebruikt en blijk je duidelijk onder invloed zal je de toegang worden geweigerd.
 7. Onze acteurs zijn er om je te vermaken, er zit veel werk in hun act. Het is daarom niet toegestaan de acteurs of hun kostuums aan te raken.
 8. Het zelf verkleed komen is helaas niet toegestaan, noch het dragen van maskers, schmink en andere horror gerelateerde kledingstukken en/of accessoires.
 9. Indien u gebruikt maakt van onze parkeergelegenheid dient u te luisteren naar de verkeersregelaars.
 10. Tot slot; asociaal gedrag kan niet worden getolereerd. Denk hierbij aan voordringen, grof taalgebruik, ruzie zoeken en ander niet normale omgangsvormen.

WAT GEBEURT ER BIJ SLECHT WEER?

Bij slecht weer heeft de organisatie altijd de bevoegdheid om het evenement af te lassen. Bij code oranje of hoger zal het evenement geen doorgaan krijgen van de Gemeente en/of veiligheidsdiensten. 

Mocht door slecht weer het evenement worden afgelast dan is er helaas geen reductie op de aanschafwaarde van de tickets mogelijk. Wij zijn als organisatie namelijk afhankelijk van vrijwilligers en financiële steun van onze partners.

SPECIALE DANK

Speciale dank gaat uit naar onze partners, vrijwilligers en ander enthousiastelingen die hun bijdrage leveren om de deelnemers van Halloween Night of Darkness een fantastische avond te bieden.

Middels financiële, dan wel facilitaire hulp maken zij dit alles mogelijk, dank hiervoor!

Wil je zelf een bijdrage leveren aan ons evenement, heb je goede ideeën om Night of Darkness nog enger te maken of wil je helpen door dit evenement extra te promoten?

Neem dan gerust contact met ons op!

ONZE PARTNERS

Organisatie: Vuurlinie Beverwijk

Speciale bijdrage: Stichting Fortpop

Speciale bijdrage: Gemeente Beverwijk

Partner: Patina

Partner: BUKO

Back To Top